După ce a click-uit toate bannerele de pe un site, un tânăr perseverent a descoperit un articol

Succes de excepţie al unui internaut român care, după o străduinţe îndelungate, a reuşit să închidă toate bannerele publicitare de pe un site de ştiri românesc. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut, sub bannere, chiar ştirea pe care o căuta.

“A fost, cum să zic, năucitor. Norocul meu e că a fost vineri şi, cum nu se munceşte vinerea, am avut timp să găsesc toate butoanele de închis bannere, să dau click pe toate. Plus că am un calculator performant, când mi s-au deschis 70 de taburi nu mi s-a blocat browserul”, a spus temerarul român Decebal Popescu. O a doua etapă a fost să închidă toate căsuţele care îi cereau să dea “like”, să se aboneze la newsletterul publicaţiei sau să închidă fereastra care-l invita să participe la sondaj.

Din păcate, bucuria nu a fost de lungă durată. “Din greşeală am dat refresh, pagina s-a încărcat din nou şi n-am mai găsit drumul spre articol”, a spus internautul. Acesta a promis însă că îşi va lua câteva zile libere şi va încerca să documenteze această incursiune în internet, să fie ghid şi pentru alţi oameni care încearcă să citească site-uri româneşti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult