După ce a devenit stațiune, în Caracal s-a răsturnat o căruță cu turiști

Treaba merge strună în noua stațiune turistică de interes local, Caracal. O căruță plină cu turiști s-a răsturnat în dimineața asta chiar în centrul localității, mai precis în timp ce lua curba în pantă din fața Teatrului Național. Inițial s-a crezut că e vorba de un atac terorist, dar având în vedere că a avut loc în Caracal, ipoteza a fost exclusă, că locuitorii sunt totuși prea proști ca să pună la cale așa ceva.

Surse din Caracal povestesc că turiștii au ales un sejur care include plimbări zilnice cu căruța și o cascadorie de tip reenactment, în cadrul căreia se pune în scenă răsturnarea inițială a căruței din Caracal, în urma căreia a luat naștere atât orașul cât și primul spital din Caracal, unde au fost tratați răniții.

”Iată că strategia de dezvoltare turistică a Caracalului începe să-și arate roadele. A fost cea mai inteligentă măsură implementată în Caracal, după fântâna arteziană cu centrifugă, unde localnicii își spală rufele”, a declarat primarul Caracalului, Octavian Feleandră.

Scris de Ionut
31 ianuarie 2023 13:10
Citește mai mult despre: caracal proști stațiune turiști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult