Probleme la o unitate spitalicească ce tratează în aceste zile foarte mulți pacienți suspecți de coronavirus. Milionarul Gigi Becali insistă să-l numească manager pe Ionuț Luțu, pajul său personal, întrucât a investit serioase sume de bani în spital.

becali_icoane_palat.jpg

„Păi Becali dă, du-te la Becali, cere-i bani, dă Becali, da' ce faci cu banul meu? Păi decizi tu ce vrei tu pe banii lui Becali? Lasă că știu și eu una-alta, am vorbit și cu Argăseală, și cu Tudor, cu bunul Dumnezeu înainte, pun pe cine vreau, Becali e stăpân. Dacă nu vrei, să-mi dea statul înapoi banii băgați și eu plec, vă las spitalul vouă”, a declarat latifundiarul din Pipera.

Negocierile continuă cu conducerea spitalului și sunt destul de avansate dar se pare că milionarul va avea câștig de cauză. Momentan a reușit numirea lui Alexandru Tudor în funcția de preot principal al capelei de lângă spital.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Sunday, 22.03.2020 10:31 Social

National Cinematografic