După ce a văzut la câte nunţi are de mers, Puiu Popoviciu s-a predat de bunăvoie la arestul Poliţiei

Nimeni nu scapă de blestemul nunților! E valabil și pentru Puiu Popoviciu condamnat la 7 ani de pușcărie, și care credea că o să scape ascunzându-se. Din păcate pentru Puiu, există oameni mult mai ambițioși decât procurorii, care l-au găsit repede și i-au dat invitații la nunți. Disperat, Puiu Popoviciu s-a prezentat în această dimineață la arest, urmărit de un alai de nuntași.

”Nu înțelegeam de ce e îmbrăcat ca de nuntă. Ne-a spus că era pe drum spre o nuntă dar a zis că-și bagă p*la în ei de miri și de dar și de muzică de căcat și mâncare odioasă și mai bine stă la noi 7 ani, că la noi mai joci o tablă, nu joci dansul pinguinului. L-am înțeles și o să-l tratăm bine, e un om care a reușit să scape din acest cerc vicios al nunților”, a spus Decebal Popescu, gardian șef.

”Condițiile din penitenciar sunt grele, dar mai bine stau 7 ani cu niște oameni care put a transpirație, decât 6 ore cu unii care miros bine, dar se vede cât de mult se urăsc, cât sunt de fățarnici și ce gusturi kitchoase au!”, a declarat Puiu Popoviciu.

Miliardarul are însă și motive mai pragmatice să meargă la pușcărie. La noi poți fi eliberat condționat și fără să dai prejudiciul înapoi, dar la nunți n-a plecat nimeni fără să dea darul, și Puiu Popoviciu a calculat că ar fi rămas sărac lipit dacă s-ar fi dus la toate nunțile la care fusese invitat anul acesta: ”Mai bine pușcărie, clar”, a spus Popoviciu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 august 2017 13:27
Citește mai mult despre: nunti Puiu Popoviciu puscarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult