După ce au legalizat marijuana, olandezii au înfiinţat primul camping de m*ie

În plină criză economică, olandezii au dat lovitura: au înfiinţat primul camping de m*ie. Asta numesc eu o afacere serioasă: trăim într-o lume plină lumea de m*işti, în care se aude la tot pasul  expresia „Bă m*istule!”, însă nimeni nu s-a gândit până acum să facă un camping dedicat, unde să fie doar ei, m*iştii, fără riscul să fie discriminaţi de cei care nu gustă m*ia.

Mă gândesc numai câţi  români vor opta pentru campingul de m*ie al olandezilor. În primul rând, mai toată industria noastră muzicală: toate gagicile astea fără voce care fac playback la Măruţă în emisiune au în spate ani grei de luat m*ie în condiţii din cele mai incomode. De acum înainte, camping de m*ie scrie pe ele! Merită, bietele, o m*ie relaxantă. La fel fotomodelele, fetele de la pagina 5, prezentatoarele TV şi câte şi mai câte. Chiar şi anumite feţe bisericeşti s-ar putea găsi interesate de campingul de m*ie al olandezilor, pe principiul că „mai bine acolo decât pe prima pagină a tabloidelor”.

Cum nici o afacere nu e perfectă, probabil campingul va avea mici probleme cu actriţele porno care, obişnuite să primească bani de fiecare dată când iau m*ie, s-ar putea să refuze să plătească pentru sejurul în campingul de m*ie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 martie 2010 22:00
Citește mai mult despre: afacere camping olanda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult