După ce au votat cu UDMR, oltenii pregătesc o nouă mișelie: kurtos cu praz

Clar e ceva putred în Oltenia și poate e și vina noastră, a celorlalți români care nu i-au tratat cum trebuie, nu i-au ascultat când au fost la necaz. Asta pentru că acum reprezentanți ai Olteniei au anunțat că vor scoate pe piață și un kurtos cu praz, specific acelei zone. 

„Kurtosul este, în principiu, o prăjitură foarte bună, dar asta nu înseamnă că nu ar putea fi îmbunătățită. Adaugi un pic de praz și îi dă o aromă aparte, ca să nu mai vorbim de beneficiile pentru sănătate, că știm cu toții cât de nociv este zahărul. Prazul în schimb este o legumă foarte bună, orice român știe că are rol antiseptic, bacteriostatic, stimulează imunitatea, scade riscul cancerului de colon, prostată, sân, ovarian, are efecte laxative,  vermifug, emolient,  efect expectorant, diuretic, favorizează eliminarea toxinelor din organism”, a declarat Amza Popescu, vicelider al comunității oltenești din Oltenia. 

Kurtosul cu praz se va găsi la toate cofetăriile și distribuitorii de pâine din regiune începând de luna viitoare iar producătorii se așteaptă la vânzări record. „Vorbim de o regiune care, după 30 de ani de jaf și sărăcie tot cu PSD votează, nici măcar moldovenii nu fac așa ceva. Deci ăștia chiar înghit orice”, a explicat un producător de kurtos verde.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 mai 2019 13:28
Citește mai mult despre: UDMR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult