După ciobanul Ghiță și șoferul Adrian, Vodafone promovează o nouă vedetă: Bișnițarul Geanny

Vodafone continuă să marcheze noi hotare în publicitate promovând oamenii simpli, care folosesc tehnologia pentru a fi mai aproape de cei dragi și a comunica cu cei din jur. Următoarea vedetă a companiei de telefonie mobilă va fi bișnițarul Geanny, care va povesti cum folosește smartphone-ul sau tableta pentru a fi un om și un bișnițar mai bun.

”Intru pă internet, să vorbesc cu băjeții, vedem ce mai e nou pe piață, la chinezi. Fac comanda direct de pă tabletă, 500 de carcase de iPhone la mine-n casă într-o săptămână. Fraierii îi aleg dă pă Facebook, acolo sunt grămezi”, povestește bișnițarul Geanny în primul clip realizat pentru Vodafone.

Compania spune că l-a ales pe bișnițar pentru serviciile aduse telefoniei mobile în România. ”Practic este unul din cei mai mari promotori ai telefoniei mobile, vinde mai multe telefoane decât orice dealer Vodafone. Și asta în condițiile în care jumătate din obiectele pe care le vinde sunt doar carcase de iPhone umplute cu ziare”, a declarat un reprezentant al Vodafone.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 martie 2014 09:03

Alte articole

Vezi mai mult