După „Cornul şi Laptele” pentru elevi, Guvernul va lansa programul „Şaorma şi Cola” pentru studenţi

Pentru a preîntmpina problemele cu care se confruntă studenţimea în această perioadă de criză, Ministerul Sănătăţii a anunţat un vast program prin care va reuşi să asigure echibrul alimentar al tinerei generaţii precum şi prezenţa acestora la orele de curs. Programul prevede ca fiecare student, care nu chiuleşte, să primească o şaormă şi o cola pe zi, când are cursuri la prânz.

O mică controversă s-a iscat în privinţa alegerii şaormei drept fel principal de mâncare. „Haideţi să fim un pic lucizi: şaorma este foarte bună, mai ales că se spune că e nesănătoasă. Nu vrem să se apuce să mănânce sănătos, altfel, în 20 de ani, o să arate toţi la fel de vii ca Mencinicopschi”, a explicat un secretar de stat din Ministerul Sănătăţii.

În vederea stabilirii furnizorului se va organiza o licitaţie publică cu de toate, majoritatea jucătorilor grei pe piaţa şaormei şi kebabului manifestându-şi inteţia de a participa.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 februarie 2013 10:02

Alte articole

Vezi mai mult