La nici o zi de la redeschiderea teraselor, numărul românilor care solicită ajutor medical este în creștere continuă. Aceștia, în special bărbați, acuză simptome specifice mahmurelii, respectiv dureri de cap și lipsă de chef de muncă.

pericolul_cicalelii_la mahmureala.jpg

Astfel, numeroși români au cerut să se autoizoleze câteva zile, până le trec simptomele, în unele cazuri cerându-se chiar și izoleta, că nu se aud zgomotele așa de tare în ea. Chiar și câțiva bărbați care erau asimptomatici în materie de mahmureală au acuzat dificultăți în a merge la job.

Medicii spun că în cazul mahmurelii se merge pe teoria imunizării de grup, dacă 80% din populație este mahmură atunci nu mai contează, virusul nu ne mai poate face nimic. Totodată, bătutura nu va mai putea fi folosită ca scuză, pentru că toți am băut și suntem mahmuri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 02.06.2020 07:50 Social

National Cinematografic