După dezmățul de Crăciun, românii se dreg cu câte o șaorma de la Socului

După două zile de îmbuibare sistematică, românii dau primele semne de moderație. Chiar de la primele ore ale dimineții au început să se formeze cozi la șaormăriile Socului, pentru că românii au realizat că nu mai merge să bagi așa ca spartul și azi vor doar o șaorma de un kil și ceva, ca să nu-și obosească stomacul prea tare.

Ca să stimuleze secreția biliară, cei mai mulți clienți de la Socului au cerut șaoma cu extra ardei iute. Ca să nu se mai otrăvească cu atâtea cărnuri, afumături și salată boeuf, care e grea și se depune, clienții de la Socului sunt deciși ca până la Revelion să bage doar șaorma de trei ori pe zi.

”Sunt și eu om, nu mai pot să bag ca pe vremuri”, spune Marian, client al șaormăriei. ”Zilele astea au fost foarte dificile, trebuie să-mi dovedesc masculinitatea îngurgitând cantități vaste de alimente, ca să nu mă acuze rudele că sunt homosexual sau doamne-ferește, vegan. Dar voi lua o pauză de la excese, cu câte o șaormică din asta delicată, la un kil-un kil și ceva”, declară Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 decembrie 2023 12:29
Citește mai mult despre: Crăciun dietă șaorma Socului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult