După greve şi mitinguri, urmează parada de inteligenţă

Membrii asociaţiei „Puterea Neuronului” vor să facă paradă de inteligenţă între Piaţa Universităţii şi Palatul Victoria. Evenimentul va fi organizat sub titulatura „N-aIQ cine!” şi se vrea un semnal de alarmă pentru situaţia precară în care trăiesc mare parte din membrii asociaţiei. „Dacă există paradă gay, nu văd de ce n-am face şi noi paradă de inteligenţă”, spune liderul acestora.

După ce vor ajunge la Palatul Victoria, participanţii la parada de inteligenţă vor să-i ceară premierului Emil Boc o serie de măsuri, considerate necesare pentru a relansa producţia de neuroni în România, intrată în declin în ultimii ani. Principala revendicare este creşterea accizelor la alcool, considerat de mulţi un veritabil criminal în serie de neuroni.

De asemenea, ei cer desfiinţarea termenului „tocilar” şi scoaterea lui definitivă în afara DEX-ului. Cei care îl vor folosi ar urma să fie acuzaţi de tocifobie şi condamnaţi la ani grei de lectură în biblioteci.

Ei vor să ceară şi pensionarea mai rapidă pentru cei care fac paradă de inteligenţă. „În 30 de ani ei noi muncim câţi alţii în 60”, se afirmă în motivaţia cererii.

Cei mai extremişti au cerut cedarea Moldovei către Republica Moldova, însă revendicarea nu a fost asumată de conducerea asociaţiei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
29 mai 2010 14:42
Citește mai mult despre: inteligent neuron parada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult