După interzicerea fumatului urmează avorturile şi călătoriile în străinătate

Încet, încet, România revine la normal. Interzicerea fumatului e doar un pas către stalinismul la care visau părinţii şi bunicii noştri. Autorităţile pregătesc şi alte măsuri, care să arate cât de mult ţin românii la sănătate şi morală. După fumat, urmează logic avortul, dar şi excursiile în alte ţări, pentru a susţine turismul naţional.

“Ce să-i spun copilului meu când vede că noi mergem la Eforie şi vecinul se duce în Thassos? Nu se poate aşa ceva! Nu mai zic că iarna noi tremurăm prin case şi alţii pun poze pe Facebook de prin Thailanda sau Maldive”, spune Mioara Papuc, din Berceni, care susţine interzicerea călătoriilor în străinătate. Din fericire, avem sute de vameşi care abia aşteaptă să se întoarcă zilele bune, când întorceau toate maşinile de la graniţă cu pretextul că “Eşti în România, stai la tine în ţară, n-ai voie să pleci nicăieri”.

„Cu avortul e şi mai de înţeles. Cum credeţi că e când mă duc cu copilul într-un spital şi toată lumea din jurul meu avortează? Trebuie să-l protejez. Se avortează aşa peste tot? În restaurant avort, în spălătorie auto avort?”, a mai declarat Mioara Papuc.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 ianuarie 2016 16:53
Citește mai mult despre: avort comunism excursii fumat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult