După italieni, şi ruşii sar la gâtul nostru: “Accidentul aviatic a fost provocat de brânza Brădet!”

Brânza cu e.coli de la Brădet face victime pe tot mapamondul. Primele investigații făcute în cazul accidentului aviatic petrecut în Rusia, cu un avion ce venea din Dubai, în urmă căruia au existat 62 de morți, arată că pilotul avionului consumase brânză de la Brădet. 

Mai mult, cutia neagră a avionului, descoperită de investigatori, era mânjită pe toate părțile cu brânză de oaie ce părea a fi românească, iar în torpedoul avionului s-au găsit urme de brânză de la Brădet. Președintele rus Vladimir Putin a venit cu o lingură în mână la locul accidentului și a degustat din rămășițele carbonizate pentru a confirma brânza existentă peste tot prin zonă. „Nu există nici o urmă de îndoială că principala cauză a accidentului a fost această brânză de la Brădet, plină ochi cu E.coli. Vom lua măsurile necesare”, a declarat dictatorul rus. 

Mai multe sate din zona de prăbușire a avionului sunt acum sub carantină, întrucât cele două kilograme de brânză Brădet au fost împrăștiate în atmosferă în urma exploziei și acum s-au depus ca o nea peste case și ogoare. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 martie 2016 19:44
Citește mai mult despre: accident aviatic bradet branza rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult