După manele, pe plaja din Zanzibar au apărut și vânzătorii români de porumb

Românii care își fac vacanța în Zanzibar sunt impresionați de cât de rapid se adaptează această destinație pentru noua clientelă din țara noastră. După ce săptămâna trecută turiștii români au descoperit încântați că și manelistul Vali Vijelie e pe plajă, săptămâna asta au început să se audă strigătele binecunoscute de ”Pooruuuuumb! Hai la porumb!”, sau clasicul ”Arde și frige n-are gură să strigeee”.

Stațiunea miroase a ulei refolosit de la hamsii și toți chelnerii recunosc deja limba română și când o aud aduc repede la masă un castron cu mujdei și o tavă de cartofi prăjiți din partea casei, știind că românii vor aprecia și vor lăsa și un bacșiș. Mai mult, nămolul la pet de 0,5 nu mai e de mult o raritate în Zanzibar.

”E fix ca în România, trebuie să dai șpagă să primești șezlong în primul rând, lângă apă. Ieri a trecut și avionul Nutline, a durat ceva să ajungă, dar au reușit. Aseară se monta aparatul ăla de dat cu pumnul. Mulți încep să se ducă mai în sud, unde se zice că ar fi o plajă secretă, Zanzibatuzla, unde nu sunt încă români”, explică un turist.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 februarie 2021 18:58
Citește mai mult despre: porumb turism zanzibar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult