După metrul de autostradă, Mandachi a făcut și un leac pentru coronavirus, numit #vacșîn

Ștefan Mandachi lovește din nou, de astă dată chiar la nivel internațional. Sătul de victimizarea autorităților sanitare în fața devastatorului coronavirus, afaceristul a decis să dea încă o lecție că dacă vrei, chiar se poate. Punând la bătaie ceva cunoștințe de biochimie rămase de printr-a 10-a, dar mai ales gena distilării pe care a moștenit-o pe cale geografică, suceveanul a obținut o unitate de medicament anticoronavirus, denumit științific #vacșîn.

Din păcate, eforturile suceveanului au fost anulate în doar câteva clipe de un cumătru din Rădăuți, care trăsese la el peste noapte, în drum spre Dolhasca unde-avea o treabă cu niște lemne. Confundând conținutul eprubetei cu o cinzeacă cinstită, cumătrul a dat pe gât unitatea de #vacșîn, după care s-a culcat liniștit. Deși ruda lui Mandachi a devenit actualmente defrișorul ilegal cel mai imun la coronavirus pe o rază de câteva sute de kilometri, afaceristul a rămas cu paguba, trebuind să reia totul de la zero.

Mai mult, deși n-a obținut foloase de pe urma #vacșîn-ului, Mandachi a fost amendat prompt de mai multe organisme ale statului: Agenția Națională a Medicamentului (pentru neautorizarea imediată a produsului), Ministerul Sănătății (pentru testarea ilegală pe om sau, în cazul cumătrului, ceva oarecum asemănător), Garda de Mediu (pentru că eprubeta nu avusese dop standard de cauciuc), Poliție și Jandarmerie (care au cerut o păsuire pentru a se gândi la un motiv cât de cât). Nu în ultimul rând, CNADNR va aplica la rându-i o amendă substanțială, motivând că #vacșîn-ul a reamintit campania cu metrul de autostradă, punându-i din nou într-o lumină proastă pe trântorii de la Drumuri și Poduri.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
13 februarie 2020 15:27
Citește mai mult despre: Mandachi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult