Concurența între fast-food-uri este mai mare ca oricând. După ce ani la rând proprietarii de șaormării s-au inspirat din modelul oriental în privința mâncării, a venit și momentul în care fură meserie de la suedezi. Dristor Kebab este doar unul din lanțurile de șaormării care a anunțat că lansează o linie de canapele, pe care să le vândă cât stau oamenii la coadă să se înfășoare șaorma. 

mobila la saormarie.jpg

„Cherestea e destul în țara asta, Slavă Domnului, ce să o mai întoarcem încolo și încoace. Avem cu ce face față cererii, de la canapele la dulapuri de bucătărie, băiatul cu cuțitul poate face orice, masă, scaun, rafturi”, spune patronul de la Dristor Kebab. Acesta a precizat că mobila de șaormărie se va vinde demontată, cum e firesc, ca să poți să o duci acasă cu tramvaiul. În plus, la fiecare canapea vânzătorul te va întreba amabil „doriți și husă?”. 

Spre deosebire de mobila de la Ikea, pentru mobila de la șaormărie nu este nevoie de tot felul de scule. „Cu un ciocan potrivit, suficientă forță și voință, poți asambla orice în orice configurație”. 

după o idee de: Razvan

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 14.04.2015 14:55 Social

National Cinematografic