După modelul Ikea, şi alte şaormării din Bucureşti au început să vândă mobilă

Concurența între fast-food-uri este mai mare ca oricând. După ce ani la rând proprietarii de șaormării s-au inspirat din modelul oriental în privința mâncării, a venit și momentul în care fură meserie de la suedezi. Dristor Kebab este doar unul din lanțurile de șaormării care a anunțat că lansează o linie de canapele, pe care să le vândă cât stau oamenii la coadă să se înfășoare șaorma.

„Cherestea e destul în țara asta, Slavă Domnului, ce să o mai întoarcem încolo și încoace. Avem cu ce face față cererii, de la canapele la dulapuri de bucătărie, băiatul cu cuțitul poate face orice, masă, scaun, rafturi”, spune patronul de la Dristor Kebab. Acesta a precizat că mobila de șaormărie se va vinde demontată, cum e firesc, ca să poți să o duci acasă cu tramvaiul. În plus, la fiecare canapea vânzătorul te va întreba amabil „doriți și husă?”.

Spre deosebire de mobila de la Ikea, pentru mobila de la șaormărie nu este nevoie de tot felul de scule. „Cu un ciocan potrivit, suficientă forță și voință, poți asambla orice în orice configurație”.

după o idee de: Razvan

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 aprilie 2015 15:04

Alte articole

Vezi mai mult