După noul Cod Rutier, acumularea punctelor de amendă vă poate aduce premii însemnate!

De la 1 ianuarie 2012, punctele de amendă primite de șoferi vor putea fi folosite într-un concurs cu premii, organizat de Poliția Română. Pentru a participa la acest concurs trebuie să luați o amendă rutieră și să lipiți punctele pe talonul de concurs al mașinii dumneavostră. Dacă aveți noroc, puteți câștiga o amendă de câteva miliarde de lei sau chiar o închisoare gratuită pe viață.

Orice șofer amendat poate participa la acest concurs de amenzi. Tot ce trebuie să faceți este să răzuiți procesul verbal și să trimiteți la Poliție seria secretă, intrând astfel în Marea Extragere 6 din 49 puncte de penalizare. Dacă în urma extragerii nimeni nu primește amenda câștigătoare, atunci în săptămâna următoare va exista un report de milioane de puncte, la categoria B.

Agentul-șef Costel Mihalache ne informează asupra regulamentului de concurs: „Șoferii care nu completează corect datele pentru concurs riscă să le fie anulat talonul auto, pierzând astfel toate punctele de penalizare acumulate până atunci. În cazul acesta mai luați o amendă, iar în formular treceți datele soției sau ale unui prieten, pentru că mai multe amenzi înseamnă mai multe șanse de câștig.”

Scris de TNR
4 ianuarie 2012 08:01

Alte articole

Vezi mai mult