Tot metodele tradiționale de educație funcționează cel mai bine. În loc să-și țină copilul în canicula de la oraș sub îngrijirea bonei, un cuplu de tineri antreprenori români l-au trimis la țară, la bunici, și acum este unul din cei mai ascultători copiii din țară, face aproape orice pentru o sticlă de ulei.

copil-ascultator-ulei-bunici.jpg

„Nu știu ce i-au făcut, ce i-au zis, dar acum poți să te înțelegi cu el. Pentru o sticlă de ulei și-a făcut curat în cameră lună, i-am aruncat și un pachet de făină a spălat mașina și a făcut și curat în garaj. Temele nu și le face, că e analfabet, dar e ok, că ne-au învățat bunicii și am promis învățătoarei că-i mărim salariul, că știm pe cineva la Guvern, și l-a trecut clasa cu FB pe linie”, a povestit Dorin Constantinescu, unul din părinți.

Acesta a precizat că, după succesul obținut au primit nenumărate oferte de la alți părinți care vor copii ascultători. „Bunicii sunt, într-adevăr, o comoară pe care n-am apreciat-o până acum la adevărata valoare. Uite, copilul nici nu mai vrea tabletă, îi ajunge Antena 3”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Wednesday, 08.08.2018 14:25 Social

National Cinematografic