Tot metodele tradiționale de educație funcționează cel mai bine. În loc să-și țină copilul în canicula de la oraș sub îngrijirea bonei, un cuplu de tineri antreprenori români l-au trimis la țară, la bunici, și acum este unul din cei mai ascultători copiii din țară, face aproape orice pentru o sticlă de ulei.

copil-ascultator-ulei-bunici.jpg

„Nu știu ce i-au făcut, ce i-au zis, dar acum poți să te înțelegi cu el. Pentru o sticlă de ulei și-a făcut curat în cameră lună, i-am aruncat și un pachet de făină a spălat mașina și a făcut și curat în garaj. Temele nu și le face, că e analfabet, dar e ok, că ne-au învățat bunicii și am promis învățătoarei că-i mărim salariul, că știm pe cineva la Guvern, și l-a trecut clasa cu FB pe linie”, a povestit Dorin Constantinescu, unul din părinți.

Acesta a precizat că, după succesul obținut au primit nenumărate oferte de la alți părinți care vor copii ascultători. „Bunicii sunt, într-adevăr, o comoară pe care n-am apreciat-o până acum la adevărata valoare. Uite, copilul nici nu mai vrea tabletă, îi ajunge Antena 3”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 08.08.2018 16:25 Social

National Cinematografic