După o lună la bunici, un copil e cel mai cuminte din lume. Îi dai o sticlă de ulei şi face tot ce-i spui

Tot metodele tradiționale de educație funcționează cel mai bine. În loc să-și țină copilul în canicula de la oraș sub îngrijirea bonei, un cuplu de tineri antreprenori români l-au trimis la țară, la bunici, și acum este unul din cei mai ascultători copiii din țară, face aproape orice pentru o sticlă de ulei.

„Nu știu ce i-au făcut, ce i-au zis, dar acum poți să te înțelegi cu el. Pentru o sticlă de ulei și-a făcut curat în cameră lună, i-am aruncat și un pachet de făină a spălat mașina și a făcut și curat în garaj. Temele nu și le face, că e analfabet, dar e ok, că ne-au învățat bunicii și am promis învățătoarei că-i mărim salariul, că știm pe cineva la Guvern, și l-a trecut clasa cu FB pe linie”, a povestit Dorin Constantinescu, unul din părinți.

Acesta a precizat că, după succesul obținut au primit nenumărate oferte de la alți părinți care vor copii ascultători. „Bunicii sunt, într-adevăr, o comoară pe care n-am apreciat-o până acum la adevărata valoare. Uite, copilul nici nu mai vrea tabletă, îi ajunge Antena 3”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
8 august 2018 14:08

Alte articole

Vezi mai mult