După Pegas, Diamant și Fram, reînvie încă un brand îndrăgit: Miliția!

Din ce în ce mai multe branduri comuniste, încărcate de amintiri dulci-amărui, renasc pe piaţa liberă! După bicicletele Pegas, televizoarele Diamant, mezelurile Gostat sau frigiderele Fram, o nouă marcă îndrăgită de români e gata să-şi recapete locul în inimile publicului.

De data aceasta, nu trebuie să mulţumim unui antreprenor cu viziune, ci chiar Guvernului, care e hotărât să aducă brandul „Miliţia” la gloria lui de odinioară.

„Sigur că mi-e dor de bătăile pe care le încasam de la Miliţie”, oftează Grigore Gelu, inginer, 59 de ani. „Cu toate astea, uneori mă întreb dacă chiar băteau mai bine decât acum sau doar eram noi obişnuiţi, că n-aveai atât de multe opţiuni de mâncat bătaie ca în zilele noastre. Sigur, mai e şi aspectul trecerii timpului. Altfel o luam pe cocoaşă la 20 de ani.”

„Mi se pare OK să cunoască şi tinerii un brand românesc autentic, cum era Miliţia. Când stai toată ziua în ecran şi mănânci bătaie doar de la străinezi d-ăştia, DOTA şi Fortnite, rişti să-ţi uiţi rădăcinile”, îşi dă cu părerea Marcel Anton, familist.

Scris de TNR
18 mai 2021 08:43
Citește mai mult despre: branduri comunism militia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult