După protestul de azi, România e cu 200 de ani și 15 minute în urma țărilor civilizate

N-am rezolvat nimic, dar măcar știm unde stăm! După evenimentul #sîeu #romaniavreaautostrăzi și #greva1515, România este acum la doar 200 de ani și 15 minute în urma țărilor civilizate, cel puțin la nivel de dezvoltare. Autoritățile nu au stabilit încă în ce fel vor fi recuperate cele 15 minute de nemuncă.

„Cred că este evident că soluția corectă ar fi organizarea unui referendum național în care românii să fie chemați la urne să-și hotărască destinul, respectiv în ce weekend vom recupera cele 15 minute pierdute acum. Recomandarea noastră este să muncim chiar 16 minute, ca să depășim pragul psihologic ăla de 200 de ani și să fim doar cu 199 de ani și un pic în urma țărilor civilizate”, a explicat analistul politic Decebal Popescu.

Șansa României ar fi ca în următorii 10 ani să nu mai vină cineva cu încă o idee similară, caz în care există posibilitatea ca cineva, chiar și din greșeală, să muncească mai mult decât restul conaționalilor săi și să ne apropie și mai mult de țarile occidentale. „O idee și mai bună ar fi să punem presiune pe partenerii noștri europeni să facă și ei niște greve de-astea, ca să-i putem prindem și mai repede”, precizează analistul Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 martie 2019 16:12
Citește mai mult despre: autostrazi civilizatie protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult