După şaorma la lipie şi şaorma la farfurie, Dristor lansează şaorma la roabă

Dristor Kebab a lansat o nouă variantă de servire a celui mai vândut produs fast-food din ţară, mai precis şaorma la roabă. Noul tip de şaorma poate fi servit exclusiv la pachet, iar clienţii sunt mulţumiţi că pot mânca în sfârşit pe săturate.

„Clientul vine cu roaba de acasă, dă banii la casierie, se duce la ghişeul cu şaormari, spune cum o vrea şi băieţii i-o încarcă în roabă. Mai simplu nu se poate”, spune Victor R, şaormar de la Dristor Budapesta.

Noua şaorma poate avea între 50 şi 100 kg, cea mai mare fiind cea cu de toate: 10 kg de ceapă, 10 kg de ketchup şi alte toppinguri, toate turnate cu găleţile în lipia de 5 kg, peste care se toarnă direct din malaxor cele 25 kg de carne şi cele 20 kg de cartofi prăjiţi.

„Vechile şaorme nu prea mă mai mulţumeau. Aveam nevoie de doze din ce în ce mai mari de şaorma. Era o corvoadă să mă tot duc la şaormărie. Acum, ştiu că iau una şi mă satur şi eu”, comentează Mioara Papuc, bucureşteancă dependentă de şaorma.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 noiembrie 2013 12:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult