După creşterea amenzii de la 100 la 500 de lei, primarul Gabriela Firea a anunțat că toți controlorii de pe STB (fosta RATB) să fie dotați cu armură metalică de cea mai bună calitate. În mod evident, se va căuta un furnizor cât mai scump, pentru că asta înseamnă oțel de calitate.

controlor_in_armura.jpg

„Nu vă mai lăsați manipulați. Prețul armurilor nu-l va depăşi pe cel al autobuzelor noi. Dacă tot trăim ca în Evul Mediu, măcar să profităm de avantajele acestei epoci”, spune Primarul General al Capitalei.

Astfel, controlorii vor fi feriți de furia pasagerilor. Singurul dezavantaj al armurilor va fi greutatea, care nu le va mai permite să alerge după pasageri, dacă aceștia fug la prima stație. Conducerea STB promite însă o soluție şi pentru această problemă, cât mai curând, respectiv achiziționarea de cai de luptă de la o herghelie din Turcia.

Autor: Cristian Tămîrși


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 11.12.2018 16:46 Social

National Cinematografic