După simularea de BAC, elevii dau azi simularea de plâns, că se afişează rezultatele

Simularea de BAC e doar începutul! Elevii trăiesc azi adevăratele emoții la simularea de plâns, pentru că s-au afișat rezultatele. Rând pe rând, elevii s-au perindat pe la avizier, și-au văzut nota de la simulare și au început să repete ce se va petrece peste puțin timp la BAC-ul real: lacrimi mari, de deznădejde și certitudinea unui job la fast food.

”Viața de elev își continuă cursul firesc, de la situația unui tânăr cu speranțe, aptitudini la un student decrepit, cu datorii și o completă lipsă de perspective, în afară de sărăcie și alcoolism”, remarcă un profesor venit să-și vadă elevii plângând și să le spună: ”Acum nu mai râdeți, cum râdeați în clasă, leprele dracului!”, așa cum ar face orice dascăl care se respectă.

Deși lacrimile sunt multe, ele se vor usca și viața de elev va merge înainte. Pentru mulți elevi urmează tot azi simularea de bătaie de la părinți, dar și simularea de luare a telefonului până se mai îmbunătățesc notele. Pe lângă simularea de plâns, azi e și prima zi din viața lor în care elevii își pun serios întrebarea: ”Și ce-ar fi dacă m-aș înscrie la Spiru?”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 aprilie 2019 10:43
Citește mai mult despre: BAC lacrimi note simulare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult