Ai mâncat ceva la mare și ți-a fost rău? Data viitoare să te speli pe mâini, sau să apelezi la ambulanța terasei. O modificare legislativă prevede ca fiecare local cu mâncare de pe litoral să fie dotat cu cel puțin o ambulanță, ca să salveze intoxicații și cufuriții. Aceștia vor fi transportați la cel mai apropiat spital, adică la Varna, pentru că chestia aia din Constanța nu poate fi numită spital.chelner_erou.jpg

În funcție de vad și numărul de clienți, restaurantul poate avea între una și trei ambulanțe, care pot deservi până la 15 cufuriți sau 30 de ghinioniști care au cerut sos la șaorma și acum practică un creștinism spontan în fața veceului.

Pentru cei cărora le e greu să se facă văzuți de chelner, ambulanța va putea fi chemată printr-o aplicație. Bagi restaurantul și câteva simptome, precum ”intestinele mele vor să emigreze”, și paramedicii vin să se lupte cu paramecii.

Pentru o experiență și mai plăcută, ambulanța va fi trecută în meniul restaurantelor, deci vei putea comanda o ciorbă de perișoare, o saramură de crap și un SMURD, apoi o porție de papanași, apoi din nou un SMURD.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 01.09.2018 10:42 Social

National Cinematografic