După stadioane, şi terasele de pe litoral vor fi obligate să aibă o ambulanţă în timpul programului

Ai mâncat ceva la mare și ți-a fost rău? Data viitoare să te speli pe mâini, sau să apelezi la ambulanța terasei. O modificare legislativă prevede ca fiecare local cu mâncare de pe litoral să fie dotat cu cel puțin o ambulanță, ca să salveze intoxicații și cufuriții. Aceștia vor fi transportați la cel mai apropiat spital, adică la Varna, pentru că chestia aia din Constanța nu poate fi numită spital.

În funcție de vad și numărul de clienți, restaurantul poate avea între una și trei ambulanțe, care pot deservi până la 15 cufuriți sau 30 de ghinioniști care au cerut sos la șaorma și acum practică un creștinism spontan în fața veceului.

Pentru cei cărora le e greu să se facă văzuți de chelner, ambulanța va putea fi chemată printr-o aplicație. Bagi restaurantul și câteva simptome, precum ”intestinele mele vor să emigreze”, și paramedicii vin să se lupte cu paramecii.

Pentru o experiență și mai plăcută, ambulanța va fi trecută în meniul restaurantelor, deci vei putea comanda o ciorbă de perișoare, o saramură de crap și un SMURD, apoi o porție de papanași, apoi din nou un SMURD.

Scris de Ionut
1 septembrie 2018 08:42
Citește mai mult despre: ambulanta litoral mancare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult