Victorie importantă pentru România pe plan internaţional! După ce un vapor togolez încărcat cu oi româneşti a scufundat un vas rusesc de spionaj, reacţiile spontane, rapide şi ţintite ale populaţiei civile au convins şefii NATO să înfiinţeze o Divizie Specială de Glume cu Oi. Aceasta va fi condusă de România şi va asigura un flux constant de glume cu oi pe internet pentru întreaga alianţă nordatlantică.

divizie_oi_nato.jpg

"N-or avea ei o armată foarte bine dotată, submarinul le-a ruginit în port iar disciplina le lipseşte în totalitate, dar stai să vezi ce bine se pricep la glume cu oi!", a declarat Rex Hunt, vicesecretar NATO. "Aţi auzit-o pe aia cu 'battlesheep'? Sau pe aia cu bătălia de la Ovine? Dar le-aţi auzit rostite în cor de 700.000 de români patrioţi? E un spectacol copleşitor - Stalin însuşi ar fi făcut pe el."

"Glumele cu oi sunt o formă eficientă de propagandă, menită să scadă moralul inamicului. România, ţară eminamente pastorală, are o lungă tradiţie în acest domeniu - încă de când muntenii l-au înfrânt pe Carol Robert de Anjou la Posada iar cronicarii au glumit că au aruncat în el cu căcăreze", spune Jack Hemingway, analist militar.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile | Friday, 28.04.2017 13:05 Social

National Cinematografic