După succesul militar de ieri, România preia conducerea Diviziei de Glume cu Oi din cadrul NATO

Victorie importantă pentru România pe plan internaţional! După ce un vapor togolez încărcat cu oi româneşti a scufundat un vas rusesc de spionaj, reacţiile spontane, rapide şi ţintite ale populaţiei civile au convins şefii NATO să înfiinţeze o Divizie Specială de Glume cu Oi. Aceasta va fi condusă de România şi va asigura un flux constant de glume cu oi pe internet pentru întreaga alianţă nordatlantică.

„N-or avea ei o armată foarte bine dotată, submarinul le-a ruginit în port iar disciplina le lipseşte în totalitate, dar stai să vezi ce bine se pricep la glume cu oi!”, a declarat Rex Hunt, vicesecretar NATO. „Aţi auzit-o pe aia cu ‘battlesheep’? Sau pe aia cu bătălia de la Ovine? Dar le-aţi auzit rostite în cor de 700.000 de români patrioţi? E un spectacol copleşitor – Stalin însuşi ar fi făcut pe el.”

„Glumele cu oi sunt o formă eficientă de propagandă, menită să scadă moralul inamicului. România, ţară eminamente pastorală, are o lungă tradiţie în acest domeniu – încă de când muntenii l-au înfrânt pe Carol Robert de Anjou la Posada iar cronicarii au glumit că au aruncat în el cu căcăreze”, spune Jack Hemingway, analist militar.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
28 aprilie 2017 13:05
Citește mai mult despre: armata glume NATO oi Romania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult