După telescaun și teleschi, în Poiana Brașov se deschide și un teleBMW

În sfârșit investitorii din HORECA s-au gândit și la cea mai dezavantajată pătură a societății, proprietarii de BMW, care vin la munte și ajung în situații de neputință, blocați pe pârtiile de schi pe care voiau să urce cu mașina. În Poiana Brașov, în premieră, s-a inaugurat astăzi un teleBMW, o instalație pe cablu care va duce mașinile până în vârful pârtiei.

„Am închis destul ochii la cei mai năpăstuiți dintre noi, posesorii de BMW, oameni pe care-i vezi de obicei parcând pe locurile de handicapați, oameni care nu au mâni cu care să atingă semnalizatorul și care nu abia văd în trafic de schimbă benzile aiurea. I-am privit până acum ca pe ultimii căcați, ca pe niște rebuturi ale societății, gândindu-ne doar cum să-i scuipăm mai bine. Pentru toate aceste atitudini ne cerem scuze”, a declarat un reprezentant al firmei care a montat instalația.

Montarea ei în Poiana Brașov vine firesc întrucât orașul de la poalele Tâmpei, în administrarea căruia se află stațiunea turistică, a avut tot timpul o orientare progresistă și europeană. Primarul Allen Coliban și șeful Poliției Rutiere Brașov au demonstrat în ultimii ani o viziune modernă, permițând tuturor celor care au mașini de lux să facă raliu prin oraș, să ambaleze motoarele și să parcheze pe unde vor ei, arătând astfel că își merită locul între orașele europene ale viitorului. „Mă mândresc că în mandatul meu n-a fost amendat un cocalar cu BMV sau altă mașină similară și chiar eu am dat un exemplu alegătorilor, parcând de nenumărate ori pe trecerea de pietoni, cu mașina de teren a primăriei”, a declarat primarul la inaugurare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 februarie 2022 13:29
Citește mai mult despre: BMW poiana brasov teleski

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult