După ţigara electronică, pe piaţă a apărut şi jointul electronic

Un nou produs face senzaţie pe piaţa drogurilor uşoare: jointul electronic. Deşi preţul este încă foarte ridicat, dealerii care comercializează jointuri electronice spun că afacerea merge foarte bine.

“Fumul de la joint este foarte uşor recognoscibil, aşa că riscai să fii mirosit de cei din jurul tău. Jointul electronic este exact ca unul normal, mai puţin mirosul de la fum, care aduce cu cel al unei ţigări normale. Deci poţi să fumezi la şcoală, în cluburi, pe stradă, unde vrei tu, că nimeni nu-şi va da seamă că tu, de fapt, te droghezi”, şi-a lăudat un dealer marfa.

Acesta spune că a avut şi mulţi clienţi care renunţau la jointuri fie din cauză că erau greu de rulat, fie pentru că iroseau foarte mult cannabis în timpul rulării. Ori, cu jointul electronic, nici una dintre aceste probleme nu mai există.

Un alt mare avantaj al jointului electronic, a adăugat dealerul, este scăderea riscului de incendii. Cu atât mai mult cu cât o persoană care a fumat un joint este mult mai predispusă să uite ţigara aprinsă. “Practic, te droghezi fără să rişti nimic”, a concluzionat dealerul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 septembrie 2011 16:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult