După ţigara electronică, pe piaţă va apărea şi sticla de alcool electronică

Succesul de care s-a bucurat ţigara electronică i-a făcut pe specialiştii americani să pună la punct o tehnologie revoluţionară, prin care beţivii se vor transforma în băutori de apă plată cu lămâie.

Sticla de alcool electronică funcţionează exact ca o sticlă de alcool normală. Arată ca o sticlă normală, are mirosul şi gustul alcoolului, doar că nu are nici unul din efectele negative ale alcoolului. Mai exact, starea indusă de alcoolul tradiţional se va păstra, însă ficatul nu va mai avea de suferit.

„10 persoane au testat timp de o lună sticla de alcool electronică, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Practic, cele 10 persoane au consumat zilnic alcool prin intermediul sticlei electronice, s-au comportat ca ultimii beţivi, au dormit în şanțuri, sub mesele din baruri, au făcut scandal cu vecinii, şi-au bătut partenerul de viaţă, au luat amenzi pentru tulburarea liniştii publice şi, cu toate acestea, ficatul lor nu a avut de suferit”, a spus azi, în cadrul unei conferinţe de presă, unul dintre cercetătorii implicaţi în proiect.

Efectele negative asupra sănătăţii fiind eliminate, oricine va putea consuma în mod regulat alcool, începând de la vârsta de trei ani, a mai spus cercetătorul american.

Scris de Calin
4 februarie 2011 17:02

Alte articole

Vezi mai mult