După tineri, ne pleacă și animalele! Tot mai multe oi pleacă din țară, deranjate de asocierea cu Petre Daea

România chiar riscă să devină o țară pustie, mai ales că, după oameni, mai nou au început să plece spre alte zări și animalele. Deranjate de nenumăratele asocieri cu ministrul Petre Daea, tot mai multe oi iau calea Occidentului, invocând că efectiv nu mai suportă să fie atât des prezente în discursul senilului pus de Dragnea în fruntea Ministerului Agriculturii.

Pentru oi, Petre Daea este ceea ce într-un oricare alt context s-ar numi un hărțuitor, în orice caz cineva împotriva căruia s-ar putea, sau chiar ar trebui obținut un ordin de restricție. Cum asta nu se întâmplă, oile aleg calea mai simplă și emigrează în alte țări, unde nu există nici o știre cu Petre Daea.

Avocatul care reprezintă oile care vor să părăsească țara și care se ocupă de actele lor de emigrare spune despre clientele sale că Petre Daea este doar ultima picătură pentru ele, după ce ani de zile au avut de suferit din cauza asocierii cu Gigi Becali.

”Statul român este pasibil de amenzi colosale pentru cruzime împotriva animalelor, așa că e și în interesul lui să accepte plecarea oilor din țară”, spune avocatul. ”Jignirile constante, mai întâi prin asocierea oilor cu Becali, iar acum cu Petre Daea, trebuie să se oprească cumva, iar plecatul din țară este soluția mai elegantă. Altfel, dacă oile rămân, România intră în colaps din cauza amenzilor pe care le va primi.”

Scris de Calin
5 martie 2018 07:03
Citește mai mult despre: Petre Daea

Alte articole

Vezi mai mult