După vacanța asta, bugetarii se duc la birou cu GPS-ul, că au uitat unde lucrează

Minivacanța de 1 decembrie devine din ce în ce mai lungă pentru cei care lucrează în sistemul bugetar și asta le afectează destul de serios performanța la locul de muncă. Foarte mulți dintre bugetari, care au avut parte de mult mai multe zile libere decât civilii de rând, au avut nevoie de waze ca să ajungă azi la birou, că uitaseră deja unde lucrează.

În plus, întrucât restul cetățenilor nu au avut liber, unele sedii de instituții publice au fost renovate între timp, sau chiar au fost mutate, astfel încât sunt mai greu de găsit pentru angajați. Cei care lucrează acolo nu au putut fi informați de schimbări, întrucât iPhone-urile de ultimă generație pe care le primesc an de an nu funcționează pe perioada pauzei.

Primele măsuri au fost deja luate, instituții bugetare au contractat deja programe de reintegrare profesională care să-i ajute pe angajați să se readapteze la locul de muncă. În numeroase cazuri aceste programe includ teambuildinguri la munte, program redus pentru aclimatizare și primă de șoc psihic că azi e luni și iar trebuie mers la muncă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
5 decembrie 2022 08:14
Citește mai mult despre: bugetari gps munca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult