Durex a devenit partener oficial al Bisericii Ortodoxe Române

Recentul scandal de la Mănăstirea Tăriceni din Călăraşi, unde o măicuţă a născut gemeni, l-a convins pe Patriarhul Daniel că e momentul să semneze un parteneriat între Biserica Ortodoxă Română şi producătorul de prezervative Durex. „Uneori e nevoie de măsuri mai puţin ortodoxe pentru a aduce oamenii pe calea ortodoxiei”, şi-a motivat Patriarhul Daniel decizia.

Conform acordului semnat azi, Durex va scoate pe piaţă o ediţie personalizată de prezervative mănăstireşti, “Holy Fuck”, special concepute pentru feţele bisericeşti. “Sexul mănăstiresc are particularităţile lui şi vom ţine cont de ele în conceperea prezervativului «Holy Fuck»”, a promis reprezentantul Durex în România.

Totodată, în mănăstiri se vor ţine conferinţe în care oamenilor Bisericii li se va explica care sunt beneficiile utilizării prezervativului. Mai mult, Patriarhul Daniel a anunţat că se va implica personal în proiect, urmând să le explice preoţilor, călugărilor şi măicuţelor cum se foloseşte corect un prezervativ.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 decembrie 2011 14:12

Alte articole

Vezi mai mult