E atât de senin, că din Bucureşti vezi nu doar munţii, ci şi hoţii care taie lemne cu drujbele

Vreme frumoasă în București în această dup-amiază. Norocoșii închiși în blocuri de sticlă și oțel au putut observa pe fereastră munții Carpați în toată măiestria lor datorită cerului senin. Munții s-au înfățișat ochilor cu atâta claritate încât mulți bucureșteni au putut vedea și hoții cum taie pădurea cu drujbele.

„Se vedea totul la o rezoluție de minim 5K”, spune Adrian Tomescu, un tânăr ce lucrează la o firmă de produs hârtii din Pipera. „Vedeam și hoții veniți la furat de lemne, într-un munte erau cinci oameni cu drujbe, un inginer forestier și un polițist care lua o șpagă. Se vedea chiar și culoarea bancnotelor, șpaga a fost în euro”, detaliază dl. Tomescu.

Munții s-au putut vedea clar în această zi pentru că majoritatea bucureștenilor au reușit să se întoarcă de pe Valea Prahovei, locul lor preferat de producție fum de eșapament, pe DN1 între Comarnic și Bușteni. În momentul de față pe DN1 mai circulă doar câteva microbuze, prahovenii cu Dacii vechi de 40 de ani preferând să viziteze acest drum în weekend, când e toată lumea acolo.

Scris de Ef
30 octombrie 2017 16:10
Citește mai mult despre: Carpati munti senin

Alte articole

Vezi mai mult