E groasă pentru PSD. Cei mai supăraţi pe ei sunt femeile şi Biserica!

De data asta au încurcat-o. Situaţia membrilor PSD e gravă, pentru că în ultimele zile cei mai înverşunaţi împotriva lor au fost femeile şi mai nou şi Biserica Ortodoxă. Într-o lume în care au existat Hitler, Stalin, virusul Zika şi ciuma bubonică, ura unei femei rămâne totuşi principala sursă de frică a bărbaţilor, şi cei din Guvern ar trebui să tremure.

“Cu bărbaţii te mai înţelegi. Ai greşit, ai comis-o, ai retras ordonanţa, o lăsăm aşa. Dar cu o femeie n-ai nicio şansă. Te va hăitui ani de zile, până crăpi. Ele ştiu ce înseamnă un marş. Ore în şir prin mall, sau prin oraşe în city break. Nu se vor opri niciodată. Bărbaţii au mintea scurtă. Dar femeile te urăsc pe viaţă”, explică Decebal Popescu, expert în femei.

Mai mult, femeile nici nu uită, ca bărbaţii. Sunt situaţii pe care ele le ţin minte toată viaţa, şi ţi le reamintesc constant, doar ca să te chinuie: “Mai ştii acum 7 ani, când ai plecat din benzinărie şi m-ai uitat acolo? Şi ţi-ai amintit tocmai când ai ajuns în Predeal?”, sau alte situaţii similare.

Experţii anihilează şi ultimele dubii: “Nu merge să te duci cu Dar ce-am făcut? că nu ţine. Eşti mort. Eşti terminat. Şi nenorociţii ăştia din Guvern ar trebui să ţină cont de asta. Când se revoltă femeile, eşti cu gâtul în ştreang”, a mai spus Decebal Popescu.

Un indiciu că hoţii din Guvern sunt terminaţi e că până şi Patriarhul Daniel e contra lor, şi el e şeful celei mai influente organizaţii din România, și singurul om cu influență mai mare asupra alegătorilor PSD decât însuși PSD.

Scris de Ionut
3 februarie 2017 19:02

Alte articole

Vezi mai mult