E mai grav decât credeam! 75% din tineri spun că nu fac nimic când îi întreabă părinţii ce fac în baie

Statisticile care spun că 25% din tinerii români nu fac nimic sunt doar vârful aisbergului. Tot mai mulți părinți spun că lucrurile stau mult mai rău, 3 din 4 tineri spun că nu fac nimic când sunt întrebați de ce stau câte un sfert de oră în baie. 

„I-am spus băiatului meu, hai măi, termină, că am și eu o treabă acolo, ce tot faci. Dar el nu, că nu face nimic, că să-l las în pace. I-am zis, hai, măi băiete, găsește-ți un loc de muncă nu mai sta toată ziua. Fă și tu o școală. El continua să țină ușa și să spună cu nu face nimic, nu mă mai înțeleg cu el”, explică Mihai Tudorescu, tatăl unui băiat de 22 de ani din România. 

Situația este cu atât mai complicată în familiile cu mai mulți copii, în care părinții abia mai pot să intre în baie. „Înainte să fac copii, de fapt înainte să mă însor, eram rege, puteam să intru în baie oricând voiam, ba chiar stăteam pe veceu cu ușa deschisă. Acum, de când au crescut hăndrălăii ăștia nu mai găsesc și eu un loc al meu unde să nu fac nimic vreo câteva minute”, spune și Adrian Durbacă, un tată din București. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

24 august 2017 08:19
Citește mai mult despre: baie tanar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult