E mai rău decât credeam! România e oficial în curul gol după ce ultimul MIG a căzut pe ultimul tanc

O coincidenţă nefastă lasă România fără apărare în faţa duşmanilor de la est! În urmă cu doar câteva ore, ultimul MIG-21 funcţional s-a prăbuşit în judeţul Constanţa, nimerind tocmai în ultimul tanc funcţional, care transporta prune către distileria de ţuică de lângă baza NATO de la Kogălniceanu.

 
Potrivit Ministerului Apărării, pilotul s-a catapultat iar şoferul tancului tocmai coborâse să fumeze o ţigară, amândoi fiind în afara oricărui pericol, dar atât avionul, cât şi vehiculul blindat sunt distruse complet. “Din păcate, asta înseamnă că, dacă vin ruşii, singura noastră apărare este trocariciul care circulă între staţiunile Jupiter şi Venus, care poate fi convertit de urgenţă în trocarici amfibiu blindat”, a declarat generalul Adrian Gârţ, care ţine evidenţa dotărilor săptămâna asta.
 
Pierderea MIG-ului ar putea avea implicaţii grave şi asupra agriculturii, deoarece autorităţile nu mai au cu ce alunga ciorile de pe suprafeţele cultivate cu porumb şi floarea-soarelui. “În acest sens, i-am rugat pe partenerii din NATO să ne împrumute câteva uniforme mai vechi, să confecţionăm sperietori”, spune un reprezentant al Guvernului.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Vasile
12 iunie 2017 14:29
Citește mai mult despre: aparare armata aviatie mig NATO tanc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult