E oficial! Armin van Buuren a venit de atâtea ori în România încât a fost numit membru onorific în Boney M.

Recordmeni aboluți ai prezențelor în România, membrii trupei Boney M. s-au arătat impresionați de frecvența cu care Armin van Buuren concertează în țara noastră. După ce i-au analizat atent pașaportul și au văzut câte intrări are în România, au luat o decizie așteptată de toată lumea: Armin van Buuren a devenit membru onorific în Boney M.

”Armin are un potențial imens de a ne călca pe urme”, spune liderul celor de la Boney M. ”Vine deja de niște ani în România și e clar că îi place aici. Problema lui e că încă n-a început să cânte și în orașe precum Mizil sau Tecuci, cum facem noi. Când va începe să cânte și în afara Clujului, îl vom face membru Boney M. cu drepturi depline, nu doar onorific.”

Membrii Boney M. spun că an de an apar noi și noi pretendenți la calitatea de membru onorific al trupei. ”Ultimul caz e chiar unul recent, era un neamț, cred, îl cheamă Iohannis. Doar că mi-am dat seama că nici nu cântă prea bine, nici nu stă în România la fel de mult ca mine, așa că a trebuit să-l refuzăm. Dar i-am zis să mai încerce peste un an”, a spus liderul Boney M.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 august 2018 12:08
Citește mai mult despre: Armin van Buuren Boney M.

Alte articole

Vezi mai mult