România este, oficial, stăpânită de iarnă după ce ultimul om care mai ieșea în oraș la o bere, să se răcorească după o zi de „muncă” a fost văzut intrând în cârciumă și cerând o tărie, să se încălzească. „Mi-a intrat frigul în oase, dă-mi ceva bun”, a fost cerința care a marcat începutul oficial al iernii. 

barbati_bere_bautura.jpg

În această perioadă românii se retrag în cârciumi și beau încet, fără sete, după ce toată vara au acumulat alcool în ficat care să-i ajute să treacă peste sezonul rece. Românul bețiv mai iese foarte rar afară din cârciumă, doar ca să mai fumeze o țigară și să mai scurme după capace de bere pentru un eventual premiu. 

„Nu mai este nici un motiv să stai pe terasă, toate femeile sunt deja îmbrăcate și nu mai poți să știi ce este sub geacă, o top-modelă de-ți cade limba jos sau o corporatistă oarecare deșelată după orele îndelungate de stat la birou. Plus că, dacă ninge, riști să-ți cadă zăpadă în pahar și o diluează, și doar fraierii pun apă în băutură”, a declarat ultimul om care a plecat de pe terase. 


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 17.11.2017 19:32 Social

National Cinematografic