Echipe de voluntari caută un bărbat dispărut într-un magazin de haine pentru femei

Echipe de voluntari însoţiţi de câini caută un bărbat dispărut de câteva ore într-un magazin de haine pentru femei.

Potrivit prietenilor celui dispărut, acestuia îi plăcea să se aventureze pe trasee dificile, uneori fără echipament adecvat.

„Noi i-am spus că acum nu e o perioadă bună să meargă pe-acolo, dar nu ne-a ascultat. S-a dus singur acum circa 4 ore şi de atunci nu mai ştim nimic de el. Nu excludem posibilitatea să fi fost atacat în magazin”, susţine unul din prietenii celui dispărut.

Echipele de salvatori speră însă că temerarul ar putea fi încă în viaţă şi vor continua căutările chiar şi după închiderea magazinului.

„Am verificat cabinele de probă, raionul se şosete, am căutat înclusiv printre rafturi, nu ne dăm seama unde ar putea fi”, susţine un voluntar venit să ajute la găsirea bărbatului imprudent.

În momentul dispariţiei George purta jeanşi, un tricou, tenişi şi o jachetă subţire. Voluntarii avertizează bărbaţii că magazinele de haine pentru femei sunt locuri extrem de periculoase. în care nu trebuie să intre sub nicio formă singuri sau echipaţi necorespunzător.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 martie 2013 20:03

Alte articole

Vezi mai mult