Echitate socială! De 8 Martie, toată lumea primeşte ceva! Femeile câte un cadou şi bărbaţii factura

Doar un bărbat slab s-ar plânge că nu primește și el ceva de 8 martie sau că nu e o zi a bărbatului. Și totuși, pentru aceia dintre noi care au astfel de probleme, Ministerul Muncii și Egalității de Șanse a transmis o serie de precizări menite să liniștească populația activă din România.

„Toată lumea poate să stea liniștită, au fost publicate de mai bine de trei luni normele de aplicare a legii privind sărbătorirea zilei de 8 martie pentru că, da, avem și așa ceva. Conform actelor normative, în această zi femeile primesc flori și bărbații factura”, a declarat un secretar de stat din MMES, după care a așteptat 5 minute să se oprească râsetele din sala de conferință.

Sărbătoarea de 8 martie a fost declarată zi internațională a femeii de către comuniști, care simțeau că morțile din gulag sau înfometarea populației nu sunt torturi suficiente. Ea este sărbătorită cu precădere în țările sărace, care nu știu altceva ce să facă mai bine. În țările bogate oamenii nu au timp să sărbătorească ziua internațională a femeii pentru că sunt la muncă.

Scris de Eftimie
8 martie 2018 08:03

Articole asemanătoare

Vezi mai mult