Eclipsa din SUA e nimic! În România 40% dintre femei își iau eclipsă totală de la bărbați aproape zilnic

Eclipsa din SUA a atras atenția presei de pretutindeni, însă prea puțini vorbesc despre ce se întâmplă în România, unde peste 40% dintre femei își iau constant de la bărbații lor eclipsă totală.

Iar aceste fenomen este tot mai îngrijorător, atrag atenția sociologii. Multe românce își iau eclipsă totală de la bărbați și de 2-3 ore, nu de doar 2 minute, cât a durat eclipsa din SUA. Există și multe situații în care femeile își iau eclipsă totală de mai multe ori pe zi, sau tâmpiți care nu se mulțumesc să le dea eclipsă totală partenerelor de viață, ci și altor rude sau chiar vecinilor.

”Fenomenul din SUA e ceva rar, ceva se ce întâmplă o dată la 100 de ani, în timp ce înapoiații care le dau eclipsă totală consoartelor fac asta zilnic, de peste 2000 de ani”, explică reputatul sociolog Decebal Popescu. ”Pe tâmpiții ăștia ar trebui să ne concentrăm, nu pe eclipsa din SUA sau pe referendumuri imbecile. Asta ar trebui să fie grija ălora cu familia tradițională, numai că pe tâmpiți în doare în cur de homosexuali.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 august 2017 12:08
Citește mai mult despre: eclipsa tampiti violenta

Alte articole

Vezi mai mult