Economia duduie! Românii aruncă peste tot peturi din ce în ce mai mari

Creșterea economică se vede peste tot în România, așa cum a prevăzut fostul premier Florin Cîțu, un economist redutabil apreciat în mai toate mediile economice și sociale. Ca dovadă, din ce se vede pe marginea drumurilor sau în râuri, românii aruncă peturi din ce în ce mai mari.

„Dacă în urmă cu cinci ani pe cărări de munte sau în râuri vedeai peturi de un litru, maxim doi, acum acestea sunt aproape dispărute, făcând loc unor peturi sănătoase de bere, de 2,5 sau chiar 3 litri. Ca să nu mai vorbim de cele de cinci litri în care încă mai e un pic de vișinată pe fund”, spune Decebal Popescu, economist care a lucrat la Banca Mondială.

Asta dovedește că românii pot să cumpere mai mult și pot să arunce mai mult pentru că-și permit asemenea bucurii burgheze. Dacă lucrurile continuă în felul acesta în curând vom vedea mormane tot mai mari de peturi și gunoaie pe marginea drumului, semn că bunăstarea a atins acele cote în care nu mai trebuie să mâncăm plastic ca să nu ne ghiorțăie mațele de foame.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 octombrie 2021 09:10
Citește mai mult despre: economie PET

Alte articole

Vezi mai mult