Educaţia e pe calea cea bună! Pentru că încă n-au manuale, copiii de clasa I sunt mai deştepţi!

Pentru că nu au fost expuşi la inepţiile din manualele şcolare, copiii înscrişi în acest an la clasa întâi demonstrează o inteligenţă ieşită din comun, sunt mult mai activi la clasă şi deja au început să facă probleme de algebră şi geometrie. Învăţătorii sunt foarte mulţumiţi de situaţie şi spun că dacă ar dispărea şi preotul, probabil copiii ar termina inclusiv liceul în maxim 8 ani, urmând să intre la facultate la 15 ani.

“Sunt foarte activi, îmi pun întrebări inteligente. De multe ori nici nu ştiu să răspund. Am chemat un profesor de fizică de la Universitate, să le explice anumite lucruri. Faţă de anii anteriori, acum am fi la bastonaşe”, spune Mioara, învăţătoare la una din clasele unde nu au sosit încă manualele.

La o şcoală din Capitală un elev de clasa întâi a preluat funcţia de director şi a demarat o Casă de Ajutor Reciproc cu banii din fondul clasei, firma fiind deja cotată la bursă. Învăţătorul spune că elevii fără manuale i-au transmis premierului o scrisoare de mulţumire, pentru că mulţumită incompetenţei totale a Guvernului copiii n-au fost expuşi la tâmpeniile şi aberaţiile din manualele româneşti.

Scris de Ionut
7 octombrie 2014 22:10
Citește mai mult despre: educatie manuale scoala

Alte articole

Vezi mai mult