Educaţie! Înainte să plece la muncă în Spania, un vasluian şi-a învăţat copilul să se bată singur cu cureaua

Tot mai mulți români pleacă în străinătate în speranța găsirii unui trai mai bun, a unui loc de muncă mai bine plătit, dar ce se întâmplă cu cei lăsați în urmă, mai ales cu copiii? Cine are grijă de ei, cum vor crește fără un părinte care să-i îndrume și să-i ghideze în viață, ce se va alege de viitorul țării?

Vasluianul Ghiocel Asimionesei a găsit o soluție la această problemă investind, așa cum este normal, așa cum ar trebui să facă fiecare dintre noi, în Educație. Acesta și-a învățat copilul să se bată singur cu cureaua de fiecare dată când face o greșeală sau i se pare că a făcut o greleală. „Fără mine copilul riscă să ajungă un tăntălău cu piele fină, fără o vânătaie și fără un viitor. Am lucrat cu el câteva săptămâni, acum se bate atât de bine singur că zici că l-am bătut eu, nici nu știu vecinii sau poliția că nu sunt acasă”, a mărturisit Asimionesei.

Acesta spune că a recurs la această metodă pentru că fiul său este încă foarte mic, și nu a ajuns la vârsta la care să-și violeze singur mama sau să-ți omoare un cumnat cu parul. „E un sfrijit, uitați-vă la el, abia poate să smulgă un par din gard și nici la băutură nu rezistă. După două pahare e praf, vomită în iarbă, nu poate să bată pe nimeni”.

Scris de Ef
21 noiembrie 2017 20:11
Citește mai mult despre: bataie copil curea Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult