Efectele Black Friday-ului românesc: milioane de europeni s-au trezit cu cardurile golite

La câteva zile de la finalizarea marii campanii de reduceri Black Friday în România, primele ecouri au început să apară, nu numai pe plan intern ci şi pe plan internaţional. Astfel, milioane de europeni s-au plâns că au descoperit, când s-au uitat pe card, că nu mai aveau nici un ban.

„M-am uitat pe listingul de la bancă şi am văzut că am cumpărat, în România, două maşini de spălat, un televizor LCD cu diagonala de 78 de cm şi o tabletă”, a povestit Pierre de Cebal, un belgian stabilit de curând la Londra. „Am 4 smartphone-uri achiziţionate de pe cardul meu, plus un prăjitor de pâine Vortex. Adresa de livrare este pe undeva prin Bucureşti, într-un cartier numit Ferryntari sau ceva similar”, a povestit un alt european.

Şi românii au salutat decizia de a se face un black friday mai devreme: „Inspirată idee, dacă se făcea în acelaşi timp cu varianta internaţională, nu mai aveau ăştia, colegii noştri din Europa, mai nimic pe card. Aşa, le încărcaseră bine înainte”, a spus un cumpărător român.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
25 noiembrie 2013 06:11

Alte articole

Vezi mai mult