Efectele caniculei. Şaormele vor fi pasate, congelate şi vândute la cornet

Ca de obicei, primii care au fost aproape de români în aceste zile caniculare din țară au fost creatorii de șaorme din România. Aceștia au început deja să paseze mâncarea ce intră în șaormă, s-o congeleze și s-o servească la cornet. 

„Ideea ne-a venit când întrebam omu «cu de toate?» iar ei refuzau «de toate» dar cereau să punem niște cuburi de gheață în loc de castraveți. Practic facem o șaormă normală, o punem în blender și de-acolo în cornete cu spaletele speciale de înghețată. Mujdeiul de usturoi se pune după, să fie aroma și mai puternică”, a explicat un șaormar de pe strada Visarion. 

La fel ca și varianta simplă, șaorma înghețată la cornet nu îngrașă atâta timp cât nu se mănâncă mai mult de 8 porții pe zi. Șaorma la cornet va fi disponibilă în toate localurile de profil din țară pe perioada caniculei, urmând ca în iarnă să fie înlocuită cu șaormă fierbinte, în coajă de pâine. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 august 2017 16:57
Citește mai mult despre: inghetata saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult