Efectele interzicerii telefonului la volan. Traficul Pornhub de pe mobil a scăzut cu 30%

Deci de asta au toţi şoferii şerveţele în maşină! Începe să se contureze ce făceau românii în lungile minute petrecute în trafic. Interzicerea atingerii telefonului de către şoferi a dus la o scădere cu 30% a traficului Pornhub pe mobil între orele 8-9 şi 17-19, exact perioadele de maxim în trafic.

Naveta durează acum şi mai mult, pentru că mulţi şoferi sunt nevoiţi să tragă pe dreapta ca să se masturbeze în voie, fără să mai stea cu teamă că îi va opri poliţia exact când îşi dau drumul. Un alt efect al acestei legi criminale este că dacă vezi un şofer pe avarii îţi cam dai seama ce face, iar după numărul imens de maşini pe avarii, Bucureştiul este campion la şoferi lăbari, sau la auto-erotism, termenul ştiinţific.

Şoferii spun însă că e inuman să le iei singura plăcere din trafic, părere confirmată de experţi. Aceştia au constatat că după interzicerea totală a telefonului a rezultat şi o creştere a nervozităţii, amplificată îndeosebi pe fondul sindromului “blue balls”. Se discută deja abrogarea legii, ca să nu se producă victime suplimentare: “Pornhub ar trebui mai degrabă să fie obligatoriu la volan, pentru că îşi sporeşte şi atenţia, de la adrenalină”, spune Decebal Popescu, expert auto-erotic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 august 2019 19:08
Citește mai mult despre: telefon

Alte articole

Vezi mai mult